I ottan

image945

Vaknade för en halvtimme sedan och var hungrig. Lika bra att gå upp, eftersom jag är ledig har jag ju lyxen att kunna gå och lägga mig mitt på dan om jag blir trött. Gud vad glad jag blev när jag slog på TV4 där de filmade från Kolmården. Inslaget handlade om simlandslaget och delfiner, hann inte riktigt uppfatta exakt vad det handlade om eftersom delfinerna fick all min uppmärksamhet. Jag älskar delfiner. De är så himla söta! När vi var på Mauritius förra hösten var vi en dag ute och seglade med en katamaran. Då fick vi se delfiner i vattnet, i det fria. Det var det häftigaste på hela resan. Jag levde flera dagar på att vi sett fria delfiner.

13 tankar på “I ottan”

  1. Vad underbart,älskar delfiner dom är fantastiska nu vill jag se valar på nära håll d vore nåt *s* ja vill sånt där konstigt men egentligen skrämmer mig

  2. Åh jag minns en ”dokumentär” eller liknande med kunga barnen. De var på Kolmården och simmade med delfiner. Det såg så underbart ut 🙂

  3. Anonym: Gör så här: klicka på länken i min babyräknare o gör din egen. Kopiera url:en och logga in på din blogg. Gå in i kodmallen (hittar du via design) och klistra in länken mellan ”thumbnail”-stycket och ”sök i bloggen”-stycket. Mellan -grejerena. Lycka till!

  4. tack! 🙂 hur ändrar du färg och text på t.ex. där det står ”kategorier” och allt under där och sen där det står ”kommentarer”? 🙂
    Alltså där du har rosa färger.

  5. Anonym: Det är lite svårt att förkara, för jag har testat mig fram (är ingen haj på kodning igentligen). Men du ändrar i färgkodningen i stilmallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.