Vattenansamling

Imorse när jag vaknade såg det ut som om jag gått upp 10 kg på en natt (vilket jag förhoppningsvis inte har gjort). Jag har haft tur och har inte samlat så mycket vatten under graviditeten, men idag är jag svullen! Fingrarna ser ut som korvar, fötterna som babars och ansiktet är alldeles plufsigt. Trots detta bestämde vi oss för att ha en mysig söndag med söndagspromenad i det fina höstvädret och jag klädde mig fint i min röda Polarn o pyretklänning. T lagar just nu middag: Hemmagjorda köttbullar och hemmamosat potatismos, mums!

Hoppas ni har en toppensöndag!

5 tankar på “Vattenansamling”

  1. Hej!
    Jag samlade inte heller på mig vatten MEN ungefär 2-5 dagar (minns inte riktigt) innan förlossningen sammlade jag på mig urmycket vatten..får hoppas de är på H snart för dig/er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.