Jordgubbsflicka

image943

Nyss kom mina föräldrar hit, de ska hjälpa oss att skuva upp de hyllor vi inte hann med sist. Mamma hade med sig en present, ett jättefint stickat sett som en av hennes kollegor på jobbet hade gjort. Supersöt kofta, jordgubbsmössa och tossor. Tack snälla Maria för de urfina kläderna, både vi och lillan blev jätteglada!

Publicerat i Maja:

13 tankar på “Jordgubbsflicka”

 1. Men borde inte Lillan titta ut snart? När blir man igångsatt där du bor (om hon inte bankar på dörren själv vill säga)? Inga känningar alls?

 2. Angel: Visst är det? Jag blev verkligen urglad!
  Lisa: Man kan ju tycka det 🙂 Dock går förstföderskor i snitt över tiden ungefär en vecka, så än så länge är det ”lugnt”. Igångsättning blir inte aktuell förrän om någon vecka.

 3. Men ÅH, så sött! Man blir ju helt nipprig!! 🙂 Spännande att följa dig nu, hoppas att det händer något för dig/er snart! Kan bara föreställa mig väntan och längtan och jag antar att jag inte är i närheten av hur det faktiskt känns! 🙂 Läser din blogg ofta däremot dålig på att lämna avtryck, men nu så! STOOORT LYCKA TILL!!! Kram från Sanna

 4. Sanna: Vad kul att du gillar bloggen! Och tack för lycka till-önskningen! Vi hoppas verkligen att hn kommer snart, man börjar bli lite otålig på att vänta.

 5. Haha ibland när jag kikar in är baby räknaren där, ibland är det tomt, ibland är själva svarta rutan där utan bebben! Han vet sannerligen inte hur detta med övertid ska hanteras…
  Det är iaf väldigt spännande att läsa om er o jag ser framemot fortsättningen!

 6. Den var riktigt gulligt 😀 Har själv gjort en jordgubbsmössa fast i grön istället för vitt. Gav den till mitt 1-åriga kusinbarn 🙂 mycket upskattat. Hehe.

 7. Hej! Jag vill bara skicka en lyckönskning, har följt din blogg ett tag nu och det ska bli roligt att se er lilla tjej när hon tillslut väljer att komma ut :)Måste vara riktigt spännande nu.

 8. Ingen bebis än.. Jag bara undrar berättade eran barnmorska att det var en flicka ni ska få? Här där jag bor måste man åka iväg till Gbg för att kolla de får inte berätta det. Själva trodde vi att det var en liten kille men det var det inte. Min syster höll på att spricka av glädje. 🙂 Ta det lugnt och passa på att njuta av lugnet.

 9. Erika: De är ju så himla söta, de där jordgubbsmössorna!
  Maddi: Tack tack!
  Ann: Vi går hos en privat mödravård, Mama mia, och där är de inte lika ”snåla” med att avslöja könet på ultraljudet som landstinget är som uttalart inte avslöjar könet på rutinultraljudet. Så när vi gjorde vårt, ganska sent, frågade vi barnmorskan som gjorde det om hon kunde se vad det var. Och då kollade hon noga och gjorde en ”kvalivificerad” gissning på en tjej. Helt säkert är det inte, men ganska, att det är en flicka i magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.