Godmorgon lördag!

I helgen är T hemma hos mig, vi ska njuta av varandra och försöka att inte tänka på att det känns som om vi blivit lite lurade nu när hon vägrar komma ut. Så jag antar att bloggen kommer att gå på lite sparlåga de närmsta dagarna, med det betyder förmodligen inte på att vi ligger o föder…. Hoppas ni får en finfin helg!

7 tankar på “Godmorgon lördag!”

 1. Tack för svaren innan, jo tiden rinner faktist inte iväg var mer för ”kvälls timmarna” hehe.. jag i min egen värld.. Hoppas du får en finfin helg, trevlig helg! 🙂

 2. Neeej! Inte sparlåga! Det är ju så himla roligt att läsa dina inlägg o allt ju! SKRIV MER!! :)Jag kikar in på din blogg flera gånger varje dag för att se om du kanske skrivit nåt nytt eller om det kaaaanske kaaaaanske står ”AAAAAAAAHHGG NU DRAR VI O TRYCKER UT LILLAN! HÖRS OM ETT PAR DAR!” Hihi!
  Lycka till iaf, hållar varje tumme för er!
  Kram

 3. Låter skönt, det gäller att vila upp sig inför det som komma skall;-) En nyfiken fråga bara; bor ni inte ihop du och blivande pappan?
  Kram

 4. ribecca: Tack det samma!
  Lisa: åh, vad glad jag blir att du gillar min blogg! Imorgon är jag nog igång o bloggar igen…
  Anci: Jo, vi bor ihop. Men eftersom han är fotbollstränare brukar han vara borta mycket på helgerna, därför är det extra lyxigt när han inte har lördagsmatch o kan vara hemma hos/med mig.
  Amanda: Tack det samma!
  Emelie: Ja, räknaren är minst sagt förvirrad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.