Stygga mig…

Att vara gravid på övertid innebär inte bara att gå omkring på helspänn. Man är lite smått utråkad också. Fick beskedet för någon vecka sedan att min resterande H&M-beställning är försenad, så jag kunde inte låta bli att lägga till några godbitar som jag inte sett tidigare. Jag kände att jag var värd att unna mig något 🙂 Dagens klickar resulterade i:
 Söt, rutig förklädesklänning. Den var ju så fin att jag inte kunde låta bli. Blir snygg med en vit blus, en långärmad tröja eller en polo under. På med tjocka strumpbyxor och stövlar och jag är good to go!
 Mörkgrå mysig tröja/tunika från Organic cotton-kollektionen. Bli perfekt att ha under den rutiga klänningen eller till jeans.
 Den här fina marinblå klänningen verkar vara den perfekta vardagsklänningen. Till grovstickade strumpbyxor och mysig kofta blir den en kär vän i höstmörkret.

Funderade på att klicka hem något till lillan också, men sen kom jag på att jag är "sur" på henne eftersom hon inte vill komma, så hon fick inget!

11 tankar på “Stygga mig…”

 1. Den där översta rutiga klänningen har jag också beställt! 🙂 Den där i mitten provade jag i butik fast i grått liksom den längst ner, den längst ner köpte jag också faktiskt, men lämnade tillbaka den eftersom jag fort insåg att jag var ute efter en helt annan modell. Verkar som att vi har ganska lika smak..? *haha*

 2. Anna: åh, vad söta! Kanske kan klicka hem dem när jag är mindre sur på lillan 🙂
  Fröken Isakson: Ja, den finns säkert kvar ett tag till.
  Sandra: Nej, men det verkar vara rutigt som gäller i höst, så man ”vänjer” sig vid det 🙂

 3. Funderar på den rutiga klänningen också… men får se. Har beställt två andra (bl a den du har i blått fast i grått) så jag testar dom först. Skönt att shoppa loss lite för att få tankarna på annat!

 4. Angel: Tack!
  Majsan: Ja, shopping gör en glad 🙂
  Tessan: Oh, vad bra att du säger att den är lång, det är så jag vill ha den (är ju ganska lång, o oftast blir sådan klänningar för korta på mig).
  Nina: Ja, jag längtar tills den kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.