Sött som socker

image941

Om jag inte hade varit sur på lillan hade hon kanske fått de här supersöta guldiga ballerinorna från Baby Dior… så söta så att man blir alldeles nipprig. Väcker stort habegär.

Publicerat i Maja:

11 tankar på “Sött som socker”

 1. Jag har hittat den ultimata vinteroverallen till Lilllan!!!!
  En oanvänd Baby Dior overall, men tillhörande tossor o vantar i denim med rosa sömnads detaljer! Helt underbar!
  Hade jag inte varit pank hade jag tagit den på plats!! 🙂
  Tänker på dig varje dag, nästan hela tiden o hoppas på att Lillan kommer på bättre tankar snart o inser att de två personerna som älskar henne mest i hela världen finns utanför magen o längtar så mycket efter att få träffa o lära känna henne!!!
  Massa Kramar

 2. HETT tips till dig som gått över tiden: Ät starkt! Jag provade allt;springa i trappor,gå lååånga promenader,bära hem kassarna från ica osv men det var inte förns jag besökte tacobar där jag tuggade i mig ca 15 jalapenobitar som min snutta samma kväll kom ut:) Prova,det funkade för mig som gick en vecka över itden,världens längsta vecka.

 3. Nicole: hihi, vad söt du är. Vad har du hittat overallen?
  Linda: Nja, den där uträknaren är lite fel, igentligen har vi idag gått två dagar över tiden 🙁
  Alexandra: Visst är de?
  Ida: Tack för tipset, ska faktiskt äta thaimat ikväll, så då ska spice things up lite! 🙂
  Angelica: Ja… vill ha 🙂
  Jenny: I know, vännen, men det är urtåkigt att gå o vänta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.