Reklamkommentarer

Jag raderar alla kommentarer som jag uppfattar som reklam, som inte har något med inlägget att göra utan endast står där för att locka läsare till ens egen blogg.

Mvh
Stina/girle.blogg.se

9 tankar på “Reklamkommentarer”

 1. Och varför är det fel med reklamkommentarer? Att folk vill göra det mesta för att locka läsare till sina bloggar? DU är ju ett extremt bra exempel på en blogg som blivit relativt stor pga att du varit en reklamblogg. Om inte Ebba gjort reklam för dig (gratis) hade knappt fler än dina närmaste hittat till dig. Det är jag övertygad om. Dock gillar jag din blogg. Men det hade jag aldrig fått chansen att upptäcka om du inte varit en reklamkommentar i en av Sveriges största bloggar. Är det fel att bjussa lite på sig själv? Hjälpa andra på traven. Måste man betala dig för att göra det?

 2. Anna: Kul att du gillar bloggen! Att Ebba länkade till mig (utan att jag bett om det eller för den delen visst om det) genererade kanske i några fler trogna läsare. Ännu fler fick jag när Engla länkade till mig, vilket jag inte heller bett om.
  Självklart får människor ”locka” till sig läsare genom att skriva ut sin adress på min blogg, om de har en kommentar om något jag skrivit om. Jag tolererar inte, vilket detta inlägg resulterade i, att folk skriver ”Kom in o läs min blogg, den är precis som din” och inget mer. Jag tycker inte den typen av reklam är ok, precis som jag inte tycker att det är okej att mystiska företag gör reklam här på bloggen.
  Jag har aldrig varit en reklamkommentar.

 3. Okej, nu fattar jag! Isåfall låter det ju rätt vettigt!
  Det var inte meningen att vara kritisk. Jag tyckte bara det lät så knepigt…
  men nu blev jag klokare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.