Dagen D

Japp, så var den här, dagen jag väntat på så länge. Lillan verkar dock inte ha förstått att det är den här dagen som ska bli hennes födelesedag. Hon verkar sova därinne i magen och inte vara ett dugg intresserad av att komma ut. Har i alla fall sovit skönt i natt, och det är ju lyx bara det. Under dagen tänkte jag städa lägenheten, jag kanske kan städa ut henne? Hoppas det.

Publicerat i Maja:

24 tankar på “Dagen D”

 1. hihi ta en joggingtur med och ett varmtbad efter, kan funka;-) Och kanske gå till brevlådan och skicka några goodiebags hihi.. väntar lika spännt på posten varje dag men inget från dig.. kramis

 2. Shopaholicmamman: oj, oj, vad dåligt samvete jag fick nu. Har ju gjort iordning paketen o allt, men hjärnan är någon helt annanstants. Så en tripp till brevlådan blir det definitivt! Sorry. Och badat har jag precis gjort. Joggingtur verkar lite väl, kanske powerwalkar till brevlådan.
  Anna: Man måste nog vara två då, t jobbar ju 🙂
  Jessica: Hm, värt o prova. Undrar om våran skruttkonsum har färsk ananas så här års?

 3. Åh färsk ananas är jättegott ju! Jag har ett superrecept på grillad färsk ananas med svartpeppar (låter jättekonstigt jag vet) och vaniljglass… mmmm vad sugen jag blev nu.

 4. Hej! Jag vill inte skrämma dig, men en av mina vänninors ofödda barn dog i magen sista dagen trots att allt hade sett prima ut fram till dess… 🙁 så hon fick föda fram barnet naturligt trots att det var dött! hemskt!

 5. Lycka till när det än blir tjejen 😉
  Jag gick över en vecka i somras ju, trodde jag skulle gå över jätteeeelänge när jag väl börjat gå över men det sätter i gång när du minst anar det! Kramis!

 6. det är inte något jag berättar med glädje.. men man måste ju vara medveten om det? men hur stor är chansen att det just ska drabba Stina? troligen 1 på 1000000000. Jag tror inte min kommentar skrämmer henne, sånt här får man ju läsa om varje dag i tidningen.. 🙁

 7. Självklart önskar jag henne LYCKA TILL! 😀 det kommer säkert att gå jättebra, men när ens bästa vän har varit med om en sån händelse så har man det i tankarna när man läser om barnafödande..

 8. Linnea: Jag måste hålla med de andra, varför skriver du en kommentar om detta i min blogg den dagen min första dotter är beräknad att födas? Jag tycker verkligen jättesynd om din vän, ingen ska behöva gå igenom en sådan tragedi. Och självklart är jag mycket väl medveten om att detta kan hända även mig, kan upplysa dig om att jag har gått och oroat mig för just det i 280 dagar, jag behöver verkligen inte få det skrivet på näsan så här sent i min graviditet.
  Och det är klart som fan att jag blir skrämd, du förstår inte hur många hormoner som just nu studsar omkring i min kropp och jag behöver verkligen inte kommentarer som dina!
  Sofia S: Tack vännen! Jag kan tänka mig att den där veckan ter sig mycket kortare nu så här i efterhand 😉 Det känns som om varje dag är ett år, men sen när underverken väl är ute så glömmer man det nog snart. Kram
  Maria o Hanna: Tack för ni reagerar, tycker också att det är ett märkligt beteende! Kram på er.

 9. linnea – visst kan jag förstå att du tänker på det, och det är verkligen hemskt att det drabbat din vän. MEN man SÄGER inte en sådan sak till en gravid kvinna! så är det bara. om du nu redan är säker på att hon vet om risken så varför vill du påminna om den? tror du på fullaste allvar att man INTE blir oroligare av att läsa sånna saker när man är gravid?

 10. Linnea- jag hoppas verkligen inte någon säger samma sak till dig, jag tror verkligen att det är det sista som man vill höra. Du kunde väl skrivit något possitivt istället. Va tänkte du med?

 11. Måste bara kommentera Linneas inlägg! Jösses! Hur kan man skriva nåt sånt, är det nåt du själv skulle vilja höra?! Tro mig, som Stina skriver, man är MYCKET väl medveten om risker och tragedier!! Jag känner mig mycket illa till mods just nu pga din kommentar, är det värt att få folk att må dåligt?! Till Stina vill jag bara säga att jag hoppas att du slipper vänta länge till nu! Man vill ju bara hålla den där lilla/lille i famnen 🙂

 12. Jag ångrar att jag skrev det där.. 🙁 Förlåt! jag är inte dirket känd som den som säger eller skriver det rätta i speciella sammanhång! 🙁 tyvärr.. ber tusen gånger om ursäkt! tror absolut inte det kommer att hända dig! jag sitter här och känner mig otroligt elak och idiotisk. Så åter igen FÖRLÅT TUSEN GÅNGER OM! jag har inte tittat i din blogg tidigare och det första jag fick upp var om ditt väntande, blev jag plötsligt för tusende gången påmind om min väninna och hennes förlust, och ville, vilket jag ångrar skriva av mig…
  Till alla dina snälla och medlidsamma vänner här på bloggen säger jag: jag förstår att ni tycker att jag är helt dum i huvudet, för just nu tycker jag det också!

 13. Syster yster allt kommer gå finfint och snart är du värlends bästa mamma, så mycket kärlek till er alla 3! du vet jag blir alldeles fnittrig och börjar hoppa omkring på jobbet när jag tänket på att jag ska bli moster och min syster ska bli mamma! PUSS

 14. Min kusin fick barn igår, efter 16 dagars övertid. Men tänk ändå var liiite tid det är kvar, även om du går två veckor över tiden:P 9 månader är ju redan avklarade så vad är 14 dagar?

 15. Linnea: Tack för din ursäkt! Jag förstår att du är upprörd över vad som hänt din vännina, men det kanske var lite fel forum att skriva om det här i bloggen. Mvh Stina
  Elin: Vad gullig du är sis! Vi är ju så insnöade i att vi ska bli föräldrar att vi glömmer att det finns en massa pirriga människor som
  ska bli moster, mormor, morfar, farbror, farfar och farmor också! Kram
  Ida: Vad mysigt med ett litet kusinbarn! Man försöker ju tänka vad är två veckor hit eller dit? men det är inte alltid så lätt när man hängt upp sig på ett datum i niomånader och sedan när det datumet kommer o går utan att något händer så känner man sig lite lurad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.