Sista barnmorskebesöket?

Vi kan ju alltid hoppas 🙂 (Även om både Kerstin och jag tyckte att det var bäst att boka in en tid om en vecka). Vi var i alla fall och besökte henne idag. Magen följer sin vana trogen och växer en centimeter för varje besök. Allt såg fint ut. Kerstin sade att hon inte tyckte att jag såg gravid ut i ansiktet längre. Jaha? Vad betyder det, lät ju underligt tyckte jag. Hon sa även att hon trodde att det skulle hända något snart. Då blev jag alldeles nipprig och glömde fråga hur snart 🙂 Men detta behöver ju inte betyda något… det hela slutar väl med att jag får släpa mig dit nästa vecka också… För säkerhets skull skyndade vi iväg och hyrde en TENS-apparat. Så den ska jag försöka lära mig ikväll, eller imorgon.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Sista barnmorskebesöket?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.