Bebisdoft

Här är jag på BB, för ungefär ett år sedan. Tänk, snart sitter jag där, på en ranglig Landstingsäng, men mitt alldeles egna nyfödda knytte i famnen. Lovar att minen kommer vara mins lika stolt då! Sessan på bilden heter Ella och tillhör min bästa vän Janine.
image934
Nä, nu ska jag gå och lägga mig och invänta min sista dag som gravid på ordinarie tid. Sedan börjar den jäkla övertiden. God natt och sov gott!

Publicerat i Maja:

12 tankar på “Bebisdoft”

 1. Hej, jag läser ofta din blogg men har inte skrivit något hitills. Men bättre sent än aldrig.
  Tänk vad underbart att du snart får träffa din lilla tjej! För snart 8 månader sen, på BF födde jag min dotter. Jag hade inte haft några som helst förvärkar eller nåt. Du har en fantastisk resa framför dig. Hoppas du får en riktigt godnatts sömn så att du är laddad för kanske din sista dag som gravid.

 2. Åh gud jag trodde det var du och din dotter och att du nästan var oförskämt snygg och smal på den där bilden 😉 Snart är det dags… BF idag va?? =)

 3. åh shit, jag var säker på att det var din bebis först när jag såg bilden och tänkte jäklar var fräsch hon ser ut för att nyss ha fött barn. Du får inte luras så 😉

 4. Angel: Tack, ska hälsa den stolta modern. Ja, jag hoppas att min egen kommer snart!
  Julia: Tänk om det vore så trevlig 🙂
  Camilla: Vad kul att du läser min blogg, och grattis till underverket! Har sovit som en prinsessa inatt, så jag är laddad.
  Alexandra: Tyvärr, ingen bebis ännu!
  Maria: Nope, detta är bara en lånebebis.
  Malin: Det är det som är problemet, vi har inte på långa vägar bestämt namn. Vi hoppas att det syns på henne när hon kommer ut vad hon ska heta.
  Farbror Johan: Inte än, men snart kanske 🙂
  Sophie: Vännen, du skulle ju få reda på det lååångt innan det skulle publiceras på bloggen, det vet du ju. Skickar ett sms när/om vi åker in. Kram
  Miamor: Japp, idag är det bf. Och ja, jag väger ju, hm, några kilo mer än vad jag gjorde när bilden togs… Men jag hoppas att jag kommer att vara lika glad!
  Fröken Isakson: Det hoppas jag med!
  Sara: Hihi, förlåt. Detta är bara en lånebebis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.