Tid för avgång

image928

Vi har lite lösa planer på att kanske åka på en solsemester i april.  Jag fyller 25 år då och det skulle vara mysigt att ta med lilla familjen på en solresa. Lillan kommer att vara ett halvår då, vilket jag tror kan vara en ganska bra resålder. Om vi åker måste jag nästan skaffa ett sådant här sött passfodral som kommer från Blå Elefant.

14 tankar på “Tid för avgång”

 1. Åh va sött! Vi har också planer på att resa till våren, när vår bebis är ca 6 mån… många har sagt att det ALDRIG kommer funka. Är orolig… Men skönt att läsa att ni funderar på samma sak, då är vi inte helt tokiga!

 2. Lillan är sex månader nu och jag känner inga som helst problem med att resa nu. Man har fått ganska bra rutin på saker och det är lättare att läsa av humör och veta vad hon vill, till skillnad från när hon var mindre. Planera på tycker jag! 🙂

 3. Majsan: Äh, lyssna inte så mycket på självutnämnda experter, de vet oftast inte var de pratar om. Ni vet ju vad som är bäst för er bebis, och vi vet vad som är bäst för vår. Trevlig resa!
  Jessica: Precis, och de är lagom stora, dvs, mat är ju inga problem (amning, välling o gröt, kanske burkmat) och så kryper de ju inte än.
  Angel: Tack!

 4. Vi reste m vår grabb när han va 6månader (han är nu 1år) Det var inga problem alls. Fattar inte varför folk ska måla fan på väggen. Alla barn är inte lika. Plannera er resa å njut. Ser att det bara är 2dgr kvar till BF *wiihoo* Sov ut och ät massa gott, du kommer behöva energin. Lycka till. kram

 5. Tina: Ja, jag föll pladask 🙂
  Kajsa: Precis, varför göra det så komplicerat? Bebisen lär ju vara hur nöjd som helst när hon får umgås med två lediga föräldrar. Hihi, det enda jag gör är att äta o sova.. o blogga 🙂
  Angelica: Inte långt kvar på ordinarie tid, men tyvärr kan man ju gå över tiden i två veckor innan de gör något åt det… känner på mig att det inte kommer att hända något på ett tag.

 6. om passet skulle gå av eller bli trasigt på något sätt kan man ju inte använda det, jag har passforal och tycker att det är jätte bra jag var dock tvungen att ta av det på filippinerna och i singapore, vet ej varför;D lycka till med bebis:)

 7. Christina: Precis, det hände mig när jag använde mitt pass som legg på krogen. Det var minilite slitet när jag reste till Thailand, och de ville nästan inte släppa in mig i landet 🙂 Som tur var får man ju byta ut ett utslitet pass gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.