Höstklänning?

image929

Någon som sett denna klänning från Lindex i verkligheten? Har fått en rabattcheck med 25% rabatt som jag ju bara "måste" utnyttja. Ska in till stan imorgon och då tänkte jag titta efter den. Ser ut att vara söt, snygg till skinnjacka, ankleboots, färgglada ben (cerise eller senapsgula).

9 tankar på “Höstklänning?”

  1. Hej!
    Jag pluggar också journalistik just nu i göteborg. Undrar bara hur du ser på allt eftersom det är så svårt att få jobb på marknaden. Vart vill du helst jobba i framtiden? Samt varfär valde ni att skaffa barn just när du blivit klar och inte när du jobbat eller fått ett jobb?
    Inget illa menat, känner själv att jag kanske kommer hamna i samma sits som du och vill bara höra hur du resonerar 😉

  2. Charlotte: Ja, du. Först och främst så går det ju inte exakt att plannera när barn ska komma till världen (det är ju en del av tjusningen). Jag ser inte mitt barnafödande som något hinder, utan jag tror att jag kommer att kunna ha min drömkarriär ändå. Min vision är att jobba på något månadsmagasin, typ Damernas Värld eller Mama. Barntimingen blev på sätt o vis ganska bra, hade nog varit ”jobbigare” om jag jobbat ett år o sen gå på mammaledighet. Men hade den situationen uppstått hade jag fixat det med. Grunden är att tro på sig själv, vara grym på det man gör och aldrig, aldrig ge upp. Visst är jag ursugen på att börja jobba (det är man ju som precis färdigutbildad), men arbetsmarknaden finns ju kvar. Lycka till med utbildning o eventuell bebis! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.