En girle-dag

image930

Imorgon har jag bestämt mig för att ha en riktig mysdag. Ska försöka få till en trevlig lunchdate med kära T, sedan ta en sväng på stan. Har några ärenden att ta hand om, några sista förberedelser inför födseln. På eftermiddagen ska vi till barnmorskan. Till kvällen ska jag ordna något riktigt gott till middag och njuta av Idol och Greys Anatomy. Det kommer att bli en bra dag!

5 tankar på “En girle-dag”

  1. Angel: Jag hoppas att det blir det 🙂
    Cissi: Ja, något måste jag ju syssla med.
    Nicole: Hihi. Risken är att jag blir galen om jag inte hittar på något, klättrar på väggarna annars. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.