Slutspurten

Nu börjar det ju onekligen dra ihop sig… dam, dam, dam… även om jag vet att det är en väldigt liten chans att hon kommer på utsatt datum så vore det dumt att chansa. Därför ska jag se till att få det sista färdigt idag. Detta är kvar att göra:
Packa ner ett sovplagg och bra cd-skivor i BB-väskan.
Packa om lillans BB-väska, de nya kläderna ska ner och några får vara kvar hemma.
Skriva upp telefonnummer till förlossningsavdelningar och hänga upp på kylskåpet.
Stryka lakan och bädda vagnen.
Dubbelchecka med kära mor o far så att de är införstådda i att agera chaufförer när det väl sätter igång.
Be T handla hem dricka och godis som vi ska ha med till BB.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Slutspurten”

  1. Åh vad spännande! Jag hoppas försej inte på den 20 september för då föddes jag för 23 år sen. Jag har inte behövt dela min dag sen dess, ska det bli ändring på det tro? Lycka till med allt, känner man dig så vet man att det kommer gå hur bra som helst! Massa kramar!

  2. Angel: Japp, om än lite stressande 🙂
    Anna: Åh, gulliga du! Det är klart att du inte ska behöva dela din dag. Därför tycker jag att 18 september låter bra, vi får väl se vad lillan tycker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.