Planer

Just nu står T ute i köket och lagar söndagslunch till oss. Han ska snart iväg på match och mina planer inför resten av helgen är att ta det lungt. Ska se Alfie, som jag inte hann se i fredags. Äta lite glass. Bara softa. Damsugning och strykning får helt enkelt vänta tills imorgon… För idag har jag lovat mig själv att göra ingenting.

7 tankar på “Planer”

 1. har 3 frågor ang graviditeten.1
  1. När fick du första symtomen av att du var med hungrig och sugen på allt möjligt? i vilken månad/ vecka brukar suget komma fram?
  2. Har man någon mer värk än ont i ryggen när man är gravid?
  3. Hur mkt har du gått upp i vikt?
  Tack för svar och en bra blogg 🙂

 2. Annie: Kul att du gillar bloggen! Det är tyvärr helt omöjligt att generellt svara på dina frågor eftersom det är så individuellt. Men jag ska försöka svara utfirån mig.
  1. Det där med sug har varit olika i olika perioder. Har alltid haft matlust o varit hungrig, men det har inget med graviditeten att göra, jag är hungrig även i vanliga fall! I början hade jag några saker som jag kunde äta som hjälpte mig att parera illamåendet. Senare har det mest varit ”hm, jag är nog lite sugen på detta.” Men det har aldrig varit att ”får jag inte detta NU så DÖR jag”. Hela cravingsgrejen är ganska överdriven o jag tror att det är en mediekonstruktion, som mycket annat.
  2. När jag jobbade hade jag även ont i fötter, ben, axlar o nacke. Men det där är olika. I början hade jag ganska mycket ”molvärk”, det känns som om mensen ska komma fast den kommer aldrig. Det är livmodern som växer. Även nu så här i slutet har magen kännts av en hel del.
  3. Hur mycket jag gått upp i vikt håller jag helst för mig själv, men man kan säga att jag har haft en normal viktuppgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.