Fredagskväll hos Girle

image922

I kväll är det regn och rusk ute och vad passar bättre än en mysig hemmakväll? På schemat står Alfie, en film med Jude Law som jag tänkt att se länge, men det har inte riktigt blivit av. Lite senare ska jag läsa fredagsbilagorna i skumbadet, med ansiktsmask och hårinpackning. Har handlat favoritglassen och en massa smågodis. Ska självklart dricka sommarmust! Men först ska jag äta varma lyxmackor till middag. Mums!

Bloggen har strulat, detta inlägg skulle ha publicerats vid 19.00.

9 tankar på “Fredagskväll hos Girle”

 1. Gött! 🙂 Det finns inget bättre än såna kvällar (o godis o tidinignar som sällskap)!
  Å du… inte långt kvar nu! 😉
  Lycka till! Ska bli spännande o följa din tös via bloggen!
  Kram

 2. Angel: Chiclit-serier är alltid trevligt 🙂
  Nicole: Har du också grym godissmak? 😉
  Plupp: Supermysigt, orkade knappt med hälften dock.
  Fröken Isakson: Jag hann inte se den, kvällen var för kort och jag var för trött. Men jag fick hyra den en hel vecka, så imorgon gör jag ett nytt försök.
  Divina: ja, de är helgrymma på glass!
  Eva: Hur mysigt som helst!

 3. Lola: Ja, jag är urglad att apotekarens testar att lansera sommarmust denna sommar eftersom det har varit en av mina stora cravings! Jag har köpt min flarra (de säljs bara i 4-pack) på coop extra. Tror att de ska finnas på coop forum också, har även sett på Lidl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.