Change of plans

Meningen var att kära pappa skulle komma hit idag och skruva upp de sista hyllorna, men stackarn har blivit förkyld så planerna har blivit ändrade. Skulle ha käkat middag hemma hos mamma o pappa också. Men med en sjukling och en på personalfest blev även de planerna raderade. Jag fick plötsligt en helt blank dag, så då ska jag passa på att fixa lite här hemma. Dagens to do list ser ut så här:
Tvätta lillans kläder som jag köpte igår
♥ Packa färdigt BB-väskan
Damsuga o plocka undan
♥ Kila ner till centrum, ska äntligen posta iväg de där goodiebagsen som jag totalt glömt bort (sorry tjejer!). Köpa lite gott till ikväll och hyra en film. Köpa fredagstidningarna och ha fredagsmys här hemma.
♥ Sova, har sovit urdåligt inatt.
♥ Ha hemmaspa med inpackning, ansiktsmask, måla naglarna, tända ljus och något trevligt att läsa i bubbelbadet.

Det blir nog en trevlig fredag trots allt…

6 tankar på “Change of plans”

  1. åh wow, det låter underbart skönt. Tycker absolut du ska lyxa till dig med både det ena o det andra nu innan bebisen kommer! Ha en alldeles underbar fredag!

  2. Ha en underbar fredag tihi kan tro att det e mysigt å kika på alla bebis saker och undra vem den lilla är =)jag e sååå avis min ultimata dröm är å det låter särkert urlöjligt men att bli gravid på vår Bröllopsnatt tihi chansen e säkert noll men det hade varit nåt ;)om jag bara kunde sätta datum,som d känns nu kanske man e gravid på bröllopet vem vet ALLT e möjligt men längtar tills vi läsare får e bild på din lilla.Har ni pratat namn?

  3. Angel: Hihi, vi kan ju alltid hoppas på bröllopsnatten. Även om det kanske blir något datum däromkring kan ni ju ändå säga att det hände på bröllopsnatten. Själv är jag säker på att lillan blev till på nyårsnatten. Vi har pratat en massa namn (man gör det hela tiden), men vi har inte bestämt oss. Det är svårt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.