Shoppingmania….

Efter en fantastisk dag med underbara Nicole och härliga Emilia har jag nu landat i soffan. Vi har varit i Sickla köpkvarter hela eftermiddagen. En ny (och farlig, rent pengaspenderingsmässigt) favorit. Vi började med en långfika för att sedan dyka in på H&M där jag shoppade loss. Tyckte att jag var värd det, som är så duktig o går och väntar på lillan. På vägen hem köpte jag med lite sushi (gravidvänlig) som jag tänkte äta framför Idol strax, T tränar sent idag. Men innan Idol tänkte jag visa upp vad som fick komma med hem:
 Urmysig stickad väst med knyt och fina knappar. Ledsen att bilden blev sådär, hos Josefine syns det bättre hur den ser ut på.
 Fina guldörhängen för ynka 29.50 (innan personalrabatt), det är vad jag kallar fynd!
 Ljusrosa och ljusrosa/vitrandiga sparkbyxor och bodys. Har upptäckt att vi inte har några byxor i stl 50 (minsta) så jag slog till på dessa, och då "måste" jag ju ha bodys till också.
 Stickad overall med fina knappar. Vi ska ju köpa en vinteroverall lite senare från Polarn o pyret, i en hyfsat stor storlek. Men eftersom det blivit så kallt så snabbt så kom vi fram till att lillan nog behöver något ytterplagg att ha i vagnen så här i början. Den här fina overallen kostade endast 149 kr och är så fin. Köpte storlek 56 så att hon kan ha den från att hon kommer tills det blir dags för POP-overallen.
 Pyamas med hjärtan. Två stycken pyamas var nog lite snålt, så det fick bli en till. Hade gärna köpt fler, men det var bara den här som föll mig i smaken.

11 tankar på “Shoppingmania….”

  1. Anna: Love it!
    Nicole: Me too.. 🙂
    Johanna: Men då måste det ha varit du som satt ute på bänken när jag o Nicole kom ut, tyckte att det var du, men var inte säker! Västen hängde på LOGG-avd, fanns inte så många ex kvar.

  2. Åh, den vita overallen var supersöt! Förstår att du längtar efter lilltjejen nu. Det är nästan så att JAG längtar efter att få se henne ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.