Suck

Pratade med IKEA:s kundtjänst precis, vår säng kommer tidigast till IKEA den 27 september, och sen ska den skickas via post, så tar det ytterligare några dagar… Jag har gett upp, blir så ledsen när allt strular. Och skötbordet, som skulle komma till Babyproffsen i slutet på augusti har fortfarande inte dykt upp. "Kanske nästa vecka" säger de när man ringer. Bebisen kanske också kommer nästa vecka, och då vill  jag att allt ska vara klart. Snälla T förstår min frustration, så till helgen ska vi kika på om vi hittar någon annan säng till lillan. Hoppas vi finner en, så att jag kan bli lugn igen.

Publicerat i Maja:

16 tankar på “Suck”

 1. Stackare! Det är jobbigt nog att vänta på bebis… Är det en vit säng du vill ha? Finns en vit på babyproffsen för
  995:-. Liknar den på IKEA men är lite större.

 2. Fy så trist! Otroligt dåligt av de båda företagen att inte kunna leva upp till sina satta datum! sådant är ju extra viktigt vid köp av just dom produkterna som du har köpt! Har man inga rättigheter som kund? Någon slags ersättning för sveda och verk, dvs stress vid en situation då det absolut inte ska finnas stress i ens liv! För man kan ju inte beskylla dig för att inte vara ute i god tid! Hoppas att det löser sig ändå vännen!:)
  Kram Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 3. Jessica: perfekt, vi håller tummarna för att den finns i Länna också (närmare oss).
  Sophie: Man kan ju tycka det, men icke. Tjejen i kundtjänst verkade inte ens tycka att det var konstigt att de inte haft några sängar sedan maj. Det enda hon sa var att jag kunde avbeställa min order om jag ville. Suck.

 4. Hejsan. Grattis till magen. Fick en liten tös för 5 månader sen hade ochså en gulliver. Men först hade vi en Snuggelnest. Väldigt käck sak. En säng för dom små som man har i sängen mellan sig. Så att man inte rullar på dom små eller lägger täcket över dom. Smart, rekomenderar jag. Hade inte hjärta att lägga henne i sin säng. Så liten ska inte ligga ensamma.

 5. ok jag hade samma problem men jag ville ha hensvik spjälsäng.. har väntat på den sängen under hela min graviditet känns det som men den kom hit till uppsala i förr igår så vi åkte och köpte den direkt 🙂 kollade efter Gulliver i uppsala men den finns tyvärr inte här…

 6. det är beräknat 27 septeber men jag har kraftiga förvärkar… va hos bm igår hon sa att bebisen har fixerat sig och att den kan komma ut när som hälst:).. hoppas sängen kommer snart vet hur det känns att sitta och vänta på leverans när man e höggravid..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.