Hemmalyx

image891
Kära T är hemma hos mig i kväll. Han står just nu och lagar middag. Tacos, mums! Snart börjar Idol och jag ska tända lite ljus här hemma och göra det höstmysigt. Det är så trevligt att ha en underbar sambo som skämmer bort en. Då glömmer man sängtrubbel för ett tag.

7 tankar på “Hemmalyx”

 1. Gumman!! Vad trist att det strular så mycket med säng o skötbord!!!! Bra att T e så snäll och lagar middag till dig idag så att du får slappna av lite!!
  Har en liten överraskning på G till dig osså!! 🙂
  Eller ja två… hihi…
  KRAM

 2. Trevlig kväll,bebisen kom i morse för min svåger har precis vart hos svärföräldrarna som är här och passar svågerns tjejs barn när hon ligger inne…Vanligtvis bor svärföräldrarna 40 mil bort så det var kul å träffas =)

 3. Nicole: Oh, så spännande det låter. Jag äääälskar överaskningar. Kram
  Anonym: Jo, visst bor vi tillsammans. Men T är ju fotbollstränare, så han är ofta borta kvällstid, vilket betyder att jag för det mesta får äta middag sälv. När bebisen kommer har han ingen mer fotboll, så då får vi ha honom hemma mycket mer.
  Angel: Åh, vad kul! Skönt att höra att allt verkar ha gått bra. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.