Oj vad mycket fint jag har!

Det var en bra idé att rensa garderoben idag. Har hittat en massa plagg som jag glömt bort/ inte använt på ett tag. Nu är sommaren utrensad och det är luftigt och fint. Har en bra översikt nu när garderoberna inte är överfulla. Hann göra en liten check, och det verkar som om jag har det mesta (några nöjesköp blir det ju förstås) inför höstsäsongen. Det enda som egentligen behövs är ett par stövlar, slet ut mina förra att det knappt fanns något kvar av dem i slutet av säsongen. Vill ha ett par snygga, nätta skinnstövlar, i svart tror jag det får bli.

2 tankar på “Oj vad mycket fint jag har!”

  1. att rensa garderoben är alltid bra, jag blir nästan alltid lika förvånad när jag hittar en massa snyggt som jag glömt bort. SÅ – inspirerad av dig – imorgon är det jag som rensar härhemma 🙂

  2. Maria: Ja, det blir nästan som en shoppingtur, fast gratis! Avsätt massa tid för rensningen, det går inte lika fort som förr och man behöver vila emellan varven. Hoppas du hittar en massa trevliga godbitar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.