En sån där dag…

Idag är en sån där dag då jag bara älskar hela världen. Är på ett fantastiskt humör och jag har massor av energi. Vet inte riktigt var det kommer ifrån, men jag känner mig taggad. Har inga egentliga planer inför dagen, ska organisera min garderob har jag tänkt. Den är lite stökig, och jag ska rensa ur de skira sommarkläderna, som jag ändå inte kunde ha i somras. Hoppas ni har en fantastisk dag därute!

6 tankar på “En sån där dag…”

  1. Majsan: vad trist att du är lite nere, jag tycker att du ska unna dig något trevligt idag, lite godis, en bra tidning eller något annat du gillar, så kanske du blir gladare. Kram
    Sofie: Japp, jag har svarat, har det inte kommit fram? Försöker igen!

  2. Sån energi hade jag dagen innan förlossningen! 😉 Så vem vet, kanske är det något på g? Jag bakade två sorters kakor, (bakar aldrig annars) och bara gick omkring och sken som en sol. Efter dammsugningen var jag helt slut och sov en stund på soffan. När jag sedan la mig för kvällen kändes allt som vanligt, höggravid och trött. Tre timmar senare började jag få värkar! Tjoho vad glad jag var att det fanns kakor i frysen när vi kom hem från bb, behövdes till alla besök vi fick! Stort lycka till när det än blir. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.