Till lillan

Den här finfina babysittern fick jag av supersnälla NicoleBabyshowern. Hon hade hört hur mycket jag ogillade de moderna rymdskeppen till babysitters och hittat denna begagnad. Hon klädde då om den i demin, som hon visste att jag skulle gilla. Tack vännen! Tänkte att jag ska köpa till en leksak så att lillan kan sysselsätta sig lite.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Till lillan”

  1. Det var så lite så! Såå kul att du gillade den!!
    Det är roligare att ge bort något som man vet betyder något och som man har gjort själv än ett ramdom-köp i nån vanlig butik! Tycker själv om att få presenter med lite tanke bakom! =)
    Vad gör man inte för sina vänner!! =)
    KRAM

  2. Angel: Visst är den?
    Nicole: Du har så rätt, presenter med en tanke bakom betyder så mycket mer. Mina föräldrar var förövrigt urimpade över både babysittern o babyapoteket. De tycker att du är jätteduktig, o det gör jag med! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.