Måndag 10 september

Ska snart iväg in till stan, fika med A står på schemat. Har kommit på att jag måste sysselsätta mig lite så att inte tiden fram till bf går så långsamt.

♥ Jeanskjol, H&M Mama
♥ Vitt linne, H&M Mama
♥Grått ribbat linne, H&M
♥ Svart kofta, H&M
♥ Svarta strumpbyxor, H&M Mama
Ute Svart skinnjacka, H&M
Ute Svart "Ryssland"-sjal, H&M
♥ Naturvita tygskor, Converse

Hmm, mycket H&M idag 😉

12 tankar på “Måndag 10 september”

 1. Gillar verkligen din outfit idag. Jag tycker det är så snyggt när man kan ha samma typ av kläder när man är gravid som man skulle ha som icke-gravid 🙂

 2. Fröken Isakson: Tack o tack! Har fått bannern gjord åt mig, dock gratis (me like). Resten (färgsättning o så) har jag gjort själv. Lyssnade nog mer på den där 5 poängs webbdesignkursen än vad jag trott.
  Shopaholicmamman: Åh, tack, vad glad jag blir! Jag tycker också att magen har sjunkit lite, bebisen ska ju enligt bm vara väldigt fixerad o ligga lååångt ner så vi kan ju alltid hoppas att hon vill komma ut snart 🙂
  Frida: Tack. Jackan är (tyvärr) två år gammal. Men det brukar komma liknande modeller varje år, så jag hoppas att du hittar en som du gillar!
  Angel: Tack det samma!
  Sara: Åh, tack! Har verkligen försökt att inte rubba för mycket på min vanliga stil under graviditeten, även om den har blivit mer basic allteftersom magen har vuxit.
  Viktoria: Tack så mycket!
  Johanna: Åh, tack för den fina komplimangen!

 3. Såååå snygg outfit! Man ska vara SNYGG när man är gravid! Även om man inte alltid kanske känner sig så snygg u know… Ha en bra dag! Kram Linda 🙂

 4. Linda: Tack! Jag vill rucka så lite som möjligt på min stil nu när jag är med barn. Har även haft turen att ofta känna mig fin under hela graviditeten, många har sagt att jag verkligen passar i att vara gravid, och då blir man ju extra glad! Ha en fin dag du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.