Jag är en fotbollsfru

image883

I eftermiddag ska jag iväg och titta på min kära T som ska coacha sitt lag till seger, förhoppningsvis. I och med att jag har en sambo som är fotbolsscoach, kan jag klassas som fotbollsfru då? Nåväl, jag säger att jag är det, även om mitt liv som WAG inte riktigt är lika glamouröst som Victoria Beckaham, Coleen McLoughlin och gänget. När de sipprar årgångschampange och äter snittar i V.I.P-loungen sitter jag på en plaststol och dricker apelsinmer och äter kokt korv. Inte mig emot. Jag är ju inte på matcherna så ofta, men varje gång jag är där slås jag av hur duktig min T är. Han ser så vuxen ut när han står där i skjorta och slips, ständigt tuggummituggande och leder fram sitt lag till seger. Ska bli mysigt att träffa svärmor också.

Men först ska jag nog upprepa gårdagens procedur, ett varmt bubbelbad. Kan behövas en sådan ruggig dag som denna.

12 tankar på “Jag är en fotbollsfru”

 1. hej stumpan!Det
  börjar ju närma sig nu.. Så jag vill bara önska dig lycka till nu när jag kan! Hoppas förlossningen går bra å att ni får världens sötaste lilla tjej!!
  Kramar i tusen och Massa Kärlek
  Jenny

 2. Angelica: Japp, det är han o svennis 😉 Han tränar Tyresös tipselit (pojkallsvenskan).
  Sofia: Åh, tack håller med dig. Korv är godare, iag på söndagar. På fredagar är snittar bättre 🙂

 3. Hon är så jäkla snygg på den där bilden! Håret, sminket, naglarna, accesoarerna ja ALLT! Varför tog hon bort löshåret för?? 😉 Tar denna bilden av dig och lägger ut på min blogg också! *hihi*

 4. Hej Stina!
  Undrade om du var intresserad av att vara med i en intervju som vi ska göra på södertörns högskola. Har ju börjat JMS nu och vi ska intervjuva en alumni, som det så fint heter.
  hittade inte din mail någonstans så jag tänkte jag skriver iväg ett meddelande här. Skicka iväg ett mail till mig så är du jätte gullig.
  Tack på förhand!
  Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.