Lördagsmys

Efter sovmorgon och frukost i sängen gled jag ner i ett skumbad. Som sällskap hade jag mörk choklad, äppeldryck, ansiktsmask, doftljus och nya Mama. Kan helgen starta bättre? Nu ska jag se till att vi får lite lördagslunch i oss här hemma och sen ska jag testa de nya kläderna från H&M som kom i paket igår. Det regnar ute så det är en perfekt dag för att bara ta det lungt. Mys!

15 tankar på “Lördagsmys”

 1. Angel: Det är kläder till senare, man är inte så sugen på nya mammakläder så här i slutet av graviditeten. Det kom ett fint grått baslinne, en svart långärmat bastopp (som jag även kan ha nu), en stickad klänning och en snygg kjol (längtar tills jag kan använda den!).

 2. Oh kan det vara samma baslinne jag beställt heheh köpte ett svart först å blev hel nöjd så det blev även ett grått å vitt lite längre modell?

 3. Emma: Åh, tack vad glad jag blir! Det är klart du får länka till mig, då blir jag superglad 🙂
  Angel: Om det är ribbat så är det nog samma. Beställer alltid några stycken per säsong, de är grymma. Har haft i alla möjliga färger. 59.50 kostar det, grymt pris för ett grymt linne 🙂

 4. Hej!
  Okej, så du rekomenderar inte Södertörn helhjärtat? tycker det är så svårt att veta var man ska gå. JMK anses vara det bästa (eller så är det bara vi som går där som tror det!) men det är grymt svårt att komma på de riktiga programen, har bar läst en 1-årskurs nu. Har du annars några tips på utbildningar som du hört är bra?
  /Annika

 5. Johanna: Åh, det låter också lördagsmysigt!
  Annika: Nej, inte helhjärtat. JMK är den utbildning som har helt klart bäst rykte på marknaden och anses som den ”finaste”. Annars tror jag att Poppius ska vara bra.

 6. Vad härligt det där lät!!Skönt att ta sig sådana stunder eftersom de är lite svårare att få när bebisen kommer (till en början i alla fall)Mysigt!!Vilken cool logga högst upp, shoppingtjejen med barnvagn, det passar ju dig =) Trevlig helg!Hälsa lillan i magen =)

 7. Johanna: Ja, jag tänkte fakstiskt på det när jag låg där o guppade. ”Undrar om hon kan sitta i babysittern medans jag badar?”, men hon kommer nog att tycka att det är tråkigt. Jag är supernöjd med loggan, har fått hjälp med den och den är precis så som jag vill ha den! Kram

 8. vad mysigt det låter! hoppas att allt är bra med dig och att du haft en skön sommar. magen har blivit riktigt stor, kommer bebisen nästa vecka? kram!

 9. Alica: Allt är toppen, det är lite mindre än två veckor kvar till beräknat datum, men man kan ju gå över tiden två veckor, så jag räknar nog med att det blir längre.
  Helena: Nä, men ddet är nu på slutet som det går låååångsamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.