Måla med mage? Inga problem!

image880

Kommer nog aldrig lära mig var magen börjar och slutar. Har målat en massa konsoller vita och ja, magen fick sig också några färgstänk 🙂

Publicerat i Maja:

13 tankar på “Måla med mage? Inga problem!”

 1. Maria: Jag vet inte hur många saker/människor jag studsat in i under graviditeten 🙂 Eller som när jag tror att jag ska kunna dra in magen för att komma förbi trånga utrymmen. Lycka till lixom…

 2. Angel: Tack!
  Angelica: Tack! Jag tror att det mest handlar om tur. Har smörjt in mig med weleda havandeskapsolja också, men jag vet inte om det har hjälpt. Bra gener kan nog också bidra, mamma fick inte heller några bristningar.

 3. Hej!
  Vet att jag frågat dig förut men måste göra det igen. Läser journalistikvetenskap på JMK i sthlm nu, men kursen (på 40p) slutar nu till januari. Ska söka till fortsättningsprogrammet men då det är mkt svårt att komma in där kollar jag såklart även på andra alternativ. Ett sådant är Medie- och kommunikationsprogrammet med inriktning på PR i Örebro. Men har även tänkt på Södertörn ”journalistik och multimedia”. Gick du det eller ngn av de andra inriktningarna? Och är du nöjd med din utbildn? Hur många dagar i veckan gick du i skolan (på jmk är det 2-3 dgr i veckan snittet). Hur var lärarna och hade klassen bra gemenskap?
  Mkt tacksam för svar och tack för en grym blogg. LÄser varje dag!

 4. Åh vilken fin mage du har!! Inte en bristning så långt ögat når 🙂 Har klarat mig utan bristningar också, är jättelycklig för det. Våra magar är ganska lika faktiskt när jag tänker efter… undrar om det betyder att jag också får en liten tjej 🙂 Får väl lägga upp bilder på bloggen så får du se!

 5. Fredrika: Vi är beräknade till den 20 september, så knappt två veckor! Men jag har hört något om att förstföderskor ofta går över tiden 🙂
  Annika: Vad kul att du gillar bloggen! Jag läste inte JMM, utan det andra journalistikprogrammet, med inriktning på historia. Vi var väl i skolan ungefär 2-3 ggr i veckan. Jag tycker tyvärr att min utbildning lämnade mycket att önska. Kvalitén på utbildningen är inte den bästa, anser jag. Väldigt ojämnt och väldigt olika nivå på lärarna (vissa var grymma, särskillt Christoph Andersson som har mycket undervisning på JMM-utbildningen, han är helt outstanding, medan andra helt saknar pedagogiska kunskaper). Eftersom vi läste så rörigt så blev inte sammanhållningen särskillt bra. Det är först i slutet som vi i klassen riktigt hittade varandra. Lycka till med utbidlningen!
  Johanna: Tack så mycket!
  Majsan: Tack snälla du! Ja, jag har haft tur med bristningarna! Lägg upp en bild så får jag jämföra 🙂

 6. Åh, vilken fin mage du har!! Skönt när allt sätter sig på magen och inte på massa andra ställen, den turen har jag oxå haft. Härligt att slippa bristiningar! Själv har jag inte heller fått några bristningar än (kör stenårt med Weleda 😉 )men tyvärr fick både min mamma och mormor det så jag kanske inte är så lyckligt lottad som du!

 7. Sara: Det har nog satt sig lite på andra ställen, kommer nog att märkas när magen försvinner. Men mest på magen. Jag håller tummarna för att du slipper de elaka bristningarna!
  Eva o Jesper: Hihi, tack hörni! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.