Make it pink!

image879

Kikade nyss på TV4 nyhetsmorgon, de ringde förövrigt igår och ville ha med mig i panelen, men jag tackade nej. Kändes inte okej att sitta i TV och vara trevlig när jag är sjukskriven och när vi inte riktigt vet vad som kommer att hända med Slummer, plus att hur trovärdig är jag som nöjespanelmedlem i niomånaderskula? Nåväl, i soffan satt de i alla fall och åt mat och drack gott vin som de brukar på fredagsmornarna. Idag var kokboksförfattaren Peter Norman där, han hade lagat mat från sin nya bok "Pink! Den rosa kokboken" och all mat såg så himla god ut. För att inte tala om alla förtjusande viner som favorit-Bengt Frithiofson tipsade om. Den där kokboken skulle jag verkligen vilja ha! Älskar vackra kokböcker, och denna verkar garanterat platsa in i den kategorin. Hm, något att skriva på julklappsönskelistan kanske? Eller är det för tidigt?

Nä, nu måste jag sätta igång och måla konsoller, Pappa o Mamma kommer ikväll och ska hjälpa oss att skruva upp en massa hyllplan. Förövrigt: Kan spjälsängen komma snert? Jag börjar bli otålig!

5 tankar på “Make it pink!”

  1. apropå kokböcker så delade allt-om-mat ut hela sitt kokbokslager idag. Jag lade beslag på en urtjusig om mat från franska hotell… enda minuset var att den var skriven på franska ha ha

  2. Snygg kokbok! Älskar böcker så det är inte helt omöjligt att jag köper den här.
    Angående sängen, väntar också. IKEAs är de enda som passar i vårt lilla sovrum, de andra är tre centimeter för breda. Nu sover hon på madrass på golvet eller mellan oss i sängen, känns inte så bra nu när hon börjar bli rörlig.

  3. Anna: Men bilderna är ju ”språkfria”, jäkligt creddigt med en fransk kokbok i koksbokshyllan också 🙂
    Jessica: Jäkla ikea, är så irreterad. Den skulle ju ha kommit i förra veckan igentligen, och då när den är så försenad tycker jag att det minsta de kan göra är att köra hem den, men icke! Vill ju provbädda ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.