And the winners are….

Efter mycket övervägande, era tips var ju fantastiska, det var så svårt att välja, har jag nu utsett två vinnare i tävlingen.

Vinnarna är…

…. Shopaholicmamman, vars tips löd: "När här bjuds på fest ger jag alltid en personlig gåva till var och en som kommer. Inget dyrt utan bara en liten sak till varje gäst som jag vet att dem tycker om.. Det uppskattas alltid.. Det kan vara en singel med ngn atist dem gillat, ett doftljus, en godisbit mm och alltid slår jag in det i vackert silkespapper och skriver en liten gullig hälsning på ett litet kort."
Motivering: Det här tipset gillar jag skarpt. Jag älskar att få mina gäster att känna sig uppskattade, och detta är defintivt ett superbra tips för att få alla gäster att känna sig välkomna och unika! Ofta får man ju någon typ av gåva när man håller fester och kalas, och detta är ett sätt att kunna ge något tillbaka, precis vad jag hade i åtanke när jag gav mina gäster varsin goodiebag på min babyshower.

och…

….Jessica, vars tips löd: "Börja festen redan veckorna innan med ett snyggt inbjudningskort. Man blir så glad av sån post! Sen kan du dessutom fortsätta i samma tema som inbjudningskorten med placeringskort, servetter och så vidare."
Motivering: Ännu ett supertips! Jag gillar idéen med att hela festen har ett genomgående tema. Med ett fint inbjudningskort tar man avstamp och talar om för gästen vad den kan förvänta sig av festen. Att sedan ha servetter och placeringskort och dylikt i samma stil ger festen en verkligt lyxig touch. Intrycket blir att man som värdinna lagt ner tid och tanke bakom tillställningen.

Grattis tjejer! Skicka era adresser till min mail, girlebloggen@spray.se så kommer en goodiebag på posten!

Tack till alla fina tävlingsbidrag, jag ska spara allihopa, de kommer att göra mig till en strålande värdinna vid nästa festtillfälle! Tusen, tusen tack.

3 tankar på “And the winners are….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.