Vid nästa IKEA-besök

image874

Nästa gång vi åker till IKEA ska jag se till att vi får med oss en ny strykbräda och en till torkställning. Förlåt om jag tjatar, men att ha en egen tvättmaskin är lyx! Mycket tvätt blir det, men vi har inte så många torkställen. Behöver nog fler, för jag tror att lillan kommer att bidra med många smutsiga bodys!

10 tankar på “Vid nästa IKEA-besök”

 1. har också införskaffat torkställningen på bilden, väldigt praktisk! och en egen tvättmaskin är snudd på ett måste med en liten bebis, blir nog en hel del tvätt..

 2. håller med dig att det e världens bästa att ha egen tvättmaskin 🙂 särskilt när man får en liten 😛
  usch för spring i tvättstugor!

 3. Angel: Torkskåp också? Lyllo dig! Om/när vi flyttar till större ska jag garanterat ha en tvättpelare, med både maskin o tumlare.
  Salissa: Ja, den ser himla praktisk ut. Har en liten från ikea, men den här är ju uravancerad, man kan hänga tvätten på olika nivåer!
  Maria: Ja, jag kände att maskin var ett måste, vi har tvättstuga i grannporten (bor två våningar upp) och att släpa bebis o tvätt upp o ner dagarna i ända kändes inte aktuellt. Som tur var hade ett par vänner till mina föräldrar en gammal maskin som bara stod i ett garage och skrota, så vi fick den! Sparade många tusenlappar.
  Tess: Ja, o jag är barnsligt förtjust i min. Tvättar exakt hela tiden. Letar överallt, hm, finns det något att tvätta här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.