Hm…

image872

H&M:s hemsida står det att mitt paket är levererat, betyder det att det snart kommer pipa till i telefonen och en sms-avi berättar för mig att jag kan hämta paketet idag? Hoppas, hoppas, hoppas. Har iaf ett mystiskt paket att hämta ut så det vore trevligt att få ta två flugor i en smäll. Undrar vad det andra paketet är? För det kan väl inte vara….

Uppdate: Inget sms idag, kanske imorgon? Tur iallafall, regnet har verkligen öst ner och jag har inte haft någon lust att gå ut.

5 tankar på “Hm…”

  1. Efter en runda i 3 h&m butiker idag på jakt efter dom 2 pack strumbyxorna med 2 olika färgglada färger som LLA vill ha så fanns dom ingenstans gud så trött man blev hahah beställde online på h&m så tack vare d får jag sitta å vänta till vecka 46 hahaha då är dom rätt ute men ändå ska ha dom 😉 kan ju iof ge mig ut på stan här i gbg men chansen känns ju liten efter 3 h&m butiker varav en låg i Borås *s*

  2. Angel: Det är det som är så trist ibland med H&M:s webbshop, man får vänta läääänge på leverans. Det går ju fortare att beställa från england (asos) än från borås, skumt!

  3. Ja å du kan inte ana min besvikelse på Borås h&m jag menar lagret liggerj u där men själva butiken i Borås hade urkasst sortiment d störde mig sen fanns ju Ellos outlet med Josefssons å Ellos samt La redoute kläder å den affären fann jag INGET i…E man kräsen eller kräsen känns d som *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.