Klara, färdiga, gå!

Varje måndag känns som nystart tycker jag. En hel vecka ligger framför mig och jag kan fylla den med vad jag vill. Jag har lite inplannerat, men tänker fokusera på att vila inför förlossningen. Så här ser min vecka ut:
♥ Måndag: Rörmockarn kommer, han ska koppla in vår tvättmaskin, äntligen. I kväll ska vi på sista delen av föräldrautbildningen, ska bli lika intressant som vanligt. Efteråt ska vi gå och käka på en av våra favoritrestauranger.
♥ Tisdag: Inget inplannerat, ska mest pyssla här hemma. Ringa till Babyproffsen och kolla hur det går för skötbordet.
♥ Onsdag: Ska träffa några andra gravida på fika, ska bli spännande.
♥ Torsdag: Barnmorskebesök på Mama mia.
♥ Fredag: Inget inplannerat, kanske rensa lite här hemma?
♥ Lördag: Min vän A har inflyttningsfest, ska bli kul med grillning och jag ska dricka alkoholfritt rödvin (vad gör man inte för att lura smaklökarna?).
♥ Söndag: Tänker inte plannera något, utan hoppas att den blir lika mysig som gårdagen. En, i mina ögon, perfekt söndag.

Hoppas även att första leveransen från H&M kommer och att jag kan få hit min kära far så att han kan borra upp en massa hyllplan som vi köpt på Ikea. Sen ska jag ju avgöra tävlingen också, så glöm inte att tävla!

3 tankar på “Klara, färdiga, gå!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.