Skynda, skynda, skynda….

…. god morgon! Idag är det dags för babyshower och jag har mycket, mycket att göra innan gästerna kommer. Det är kakor som ska bakas, goodiebags som ska packas, hår som ska fönas, bord som ska dekoreras, tvätt som ska in i garderoben, golv som ska skuras, sallader som ska blandas. Soppor som ska lagas. Ja, ni ser, en hel del. Klockan 12 kommer assistans, och tre ska gästerna anlända. Vi blir ett intimt gäng bestående av mina närmsta vänninor. Lovar att rapportera med bilder lite senare.

Men först: Frukost! är vrålhungrig.

6 tankar på “Skynda, skynda, skynda….”

  1. Angel: Tack!
    Ida: En fest för att fira bebisen. Läs mer i bloggen imorgon för en full rapport 🙂
    Amanda: Tack!
    Jessica: Det fick jag, läs mer om det imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.