Babyshower!

Idag gick den utomordentliga trevliga Babyshowern av stapeln. Har haft en underbar dag med gott sällskap, god mat, roliga lekar och fina presenter. Tack Janine som hade fixat så bra! Och Nicole som hjäpte till så mycket! Just nu är jag helt slut, och eftersom jag o T faktiskt firar tre och ett halvt år idag, så tänker jag stänga av datorn och mysa med honom. Lovar att berätta allt om babyshowern och visa bilder imorgon. Så länge får ni hålla till godo med lite dekorationsbilder…

Babygirlballonger i sidenband, ljusdekoration, sidenrosetter, glas och bordsdekoration.Allt enligt festens tema.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Babyshower!”

  1. Angel: Tack tack!
    Caroline: 40+6, ja då har du ju gott om tid. Annars kan du ju ha en babyshower efter att Rut har kommit (en del har det).
    Maria: Tack!
    Viktoria: Ja, jag älskar sidenband (kanske syns). Dagen var fantastisk o 3,5 årsfirandet likaså.
    Emma: Nej, det hela började med att jag ordnade en till min bästa vän Janine förra året när hon väntade sin dotter och i år ordnade hon en till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.