Spännande…

…. alldeles nyss ringde en dam från en blomsterfirma. Hon har en blomsterleverans till mig som ska komma under dagen. Vad kan det vara för något, och från vem? Försökte mjölka T på information, men han teg som muren… Ohoh, nu är jag jättenyfiken!

9 tankar på “Spännande…”

  1. Så gjordem in sambo för inte så längesen,allt jag fick reda på var att jag var tvungen att va hemma hela dagen men ingenting mer. Sen kom världens blombukett i rosa med en vas och ett kort ”jag älskar dig” såklart så himla gulligt gjort. Så detä r säkert din älskade här också.

  2. Angel: Ja, jag har mina misstankar. När vi hade varit på ultraljud i våras fixade han blomleverans till mitt jobb. Snacka om jag blev chockad när receptionen ringde o sa att det kommit ett paket till mig. Så gulligt. Visst är det mysigt att bli bortskämd av sin älskling?

  3. Maria: Jag äääälskar överaskningar o presenter. Både att ge och att få!
    Belle: Jag har inte läst något på JMK. Gick min journalistutbildning på Södertörns högskola.

  4. Stina:Absolut,killar kan överraska en i bland i kväll är det dock min älskling som blir överraskad.Man måste ju variera och i kväll blir det en romantisk kväll där han för ggn skull får det han vill =) ha en fin kväll

  5. Johanna: Supertrevligt!
    Angel: Åh, vad trevligt för honom. Varje gång jag ska försöka överraska T så slår han mig alltid med hästlängder!

  6. Stina:Samma här men man kan inte ge upp för det *s*. Jag vet inte allt han gjort för mig och hur mycket jag än försöker slå det misslyckas jag men men =) det är KÄRLEK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.