Lady Di, för alltid i våra hjärtan

image854

Askungesagan av vår tid tog slut för tio år sedan idag. I en tunnel i Paris avslutades folkets favoritsessas liv i en tragisk olycka. Sedan dess har paparazzifotograferna setts i ett lite skitigare ljus. Jag tänker inte analysera vem som gjorde vad. Jag tänker bara konstatera att Lady Dis död berörde många. Jag kommer ihåg vad jag gjorde under dagen D. Jag kommer ihåg bilderna från begravningen. På massorgen i Storbrittanien. Jag kommer ihåg att jag köpte Elton Johns "Goodbye Englands rose". Jag kommer ihåg hur jag som yngre beundrade prinsessans liv och leverne. Hennes vackra kläder och stiliga liv. Nu, så här i efterhand,är det nog inte många som skulle vilja byta liv med henne. Men hon förblir en av vår tids största ikoner.

1 tanke på “Lady Di, för alltid i våra hjärtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.