Den vintertid nu kommer

När lillan har kommit (vill/ska inte köpa något mer nu innan födseln) ska jag ge mig ut och kika på en vinteroverall till sessan. Jag har hittat några som jag halvgillar hos de stora kedjorna, så vi får se vad det blir. Är det någon som har några bra overalltips?

H&M, La Redoute, Lindex och Polarn o pyret.

Publicerat i Maja:

24 tankar på “Den vintertid nu kommer”

 1. Letar också overall till vår kommande bebis. Gillar polarn och pyrets overall (både vit och brun är fin). Däremot lite dyr med tanke på att bebisen växer ur den så snabbt. Annars tycker jag utbudet är riktigt dåligt. Gillar inte alls öron och håriga nallebjörnsmaterial som vissa overaller har tex.

 2. Ebba: Visst är de.
  Carina: Nja, jag tyckte att Ellosoverallen såg lite billig ut. Drömmen vore en fleeceoverall från Pop i tugummirosa, men de verkar inte få in den i år.

 3. Lundmyr har den sötaste overallen jag har sett!! Ville ha en sån till Emilia men upptäckte den inte förens det inte var säsong för overall längre!
  En kabelstickad naturvit historia som är så mjuk o go…. fodrad med mjukt tyg! Finns en matchande liten mössa till!
  Vet inte om den finns i år, men det hoppas jag för söt som socker är den!

 4. Stina, vi har pops rosa overall…. hade den till Emilia… visserligen är den i stl 68, men den e såååååå söt!!! En stor favvo här hemma!!

 5. jag hade polarnopyret i manchester till min snutta som kom i Oktober. Den var perfekt! hin var alltid varm och go när jag packade ur henne efter långa promenader, men till vintern bytte jag till deras i fleece som är vindtät!

 6. jag hade polarnopyret i manchester till min snutta som kom i Oktober. Den var perfekt! hin var alltid varm och go när jag packade ur henne efter långa promenader, men till vintern bytte jag till deras i fleece som är vindtät!

 7. Jag har haft POPs fleece o manchester, först fleecen då jag hade honom i selen en del på hösten! bra mot vind, sen manchester som skulle vara mysigare o mindre varm i vagnen som den täta fleecen kunde bli ( hade väldigt var åkpåse) men bytte in den till fleece då manchesterdressens dragkedja gick sönder direkt! Lycka till, fleece är mitt tips, de ligger i vagnen så mkt när de är små o då kan du ha tjocksockar, mössa o sen åkpåse ovanpå om det är kallt. kramar

 8. Nicole: Lyxigt, håller tummarna för att de kanske kommer in igen..
  Ida: Ja, pop känns ju onekligen som ett bra val, både design o kvalitetsmässigt.
  Viktoria: Hihi, din tid kommer! Snart har du nog en egen. Tills dess är du välkommen att stilla ditt babysug här i bloggen, för det kommer nog bli mycket babybloggning i höst!
  Ida: Ja, av någon anledning vill jag också vänta med vinterklädder tills lillan finns utanför magen, även om jag shoppat en heö del annat.
  Mia: Brun funkar ju även på en tjej, snyggt med rosa och brunt i kombo (har det i min vagn :)).
  Josefine: Vi har också en varm åkpåse (tror jag iaf), så det blir nog en fleece. Om jqg får tag i en rosa.

 9. Du borde kolla in Kik*Kids, visserligen lite tunnare, overaller. De funkar bra nu till hösten innan det hinner bli så fasligt kallt… vet att bla freshmilk.se har.

 10. De med små nalleöron är ju bara för söta! Den enda gången i livet man kan komma undan med det,haha. Då tycker jag att man inte ska missunnas det! 🙂
  Lycka till med allt!

 11. Vi har beställt en brun från Ellos till vår nyårsbebis, tänkte att det passar ihop med både blått och rosa beroende på vad det är för en bebis 🙂 Dessutom har vi tänkt köpa en brun vagn, så här ska matchas ordentligt 🙂

 12. Emelie: Ska kika in där, tack för tipset!
  Anne: Hur verkade kvalitén? Är lite skeptisk till Cubusd sortiment, ofta verkar deras grejer vara ganska billiga o sladdriga.
  Marie: Ja, det är inte många gånger i livet man kommer undan med nalleöron.
  Sara: Ja, vi har ju också en brun vagn, med rosa accessoarer, så jag vill ju att overallen också ska matcha 🙂

 13. haha, ja, visst är man lite töntig, men det är ju så gulligt när allt matchar 😀 Hoppas du hittar en overall du är nöjd med. Jag tycker den söta rosa från Lindex ser fin ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.