Babyförberedelser

image847

Idag är det på dagen tre veckor kvar till beräknad ankomst. Även om jag tror att lillan kommer att vara mer än fashionable late så vill jag ändå vara "färdig" till det datumet. Imorse var det dags för ännu en punkt på "att göra"-listan. Jag och T var på informationsmöte för Danderydsprojektet. Jag vill ju helst av allt föda på BB Stockholm, men eftersom vi inte fått garanterad plats där gäller det att se sig om efter andra alternativ. Danderydsprojektet är definitivt en av dem. Projektet går ut på att man ska ha kortare förlossningar (efter tolv timmar tas ett aktivt beslut om hur man ska avsluta förlossningen), vara väl förbered (genom informationsmöte) och att man aldrig är ensam i förlossningssalen (en barnmorska eller sköterska är alltid närvarande). Tidigt i ottan, föreläsningen började 8.00, klev vi in i den kylskåpskalla Aulan. Snacka om att jag var supertrött och frusen efteråt. Jag åkte in till stan för några ärenden, självklart var jag tvungen att ta en latte o läsa en tidning innan jag satte igång. En ny vana?

I stan inhandlade jag lite saker till babyshowern och var hos frisören. Så skönt att vara fräsch i håret igen!

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Babyförberedelser”

  1. Usch vad jobbigt att inte bli garanterad plats! Ibland finns det fördelar med att bo i en mindre stad =)
    Men det där projektet lät ju rätt så bra det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.