Mera höstshopping

Kunde inte låta bli att lägga in en beställning hos H&M, vad vore hösten utan en leverans från Borås? Det blev vitt, svart och rött. Vill hålla hösten enkel med svart, naturvitt och grått som bas och använda accentfärger i ceriserosa och knallrött. Kanske något senapsgult. Det kommer att passa mig tror jag.

 Röda skinnhandskar. Dessa kommer att vara ursnygga till min svarta skinnjacka, min svarta trench, den beige Victor&Rolf-trenchen och min naturvita kappa. Kul med lite färg. Hade röda stövlar förra vintern, och de gjorde mig glad!
Svart stickad klänning. Den här modellen fanns redan förra året (då under konceptet Trend) och jag klämde på den länge, men köpte den aldrig. Det har jag ångrat, så gissa om jag blev glad när jag såg den i årets webbshopssortiment! Snygg med färgade strumpbyxor och stövletter eller stövlar.
 En naturvit, lite slinkig tröja. Jag gilla modellen. Om jag vill klä upp mig kombinerar jag tröjan med kjol, tjocka strumpbyxor, höga klackar och pärlhalsband. Vill jag vara med basic blir den snygg till mörka, tighta jeans och stövlar.
 En svart kjol. Ett "smalplagg" som jag längtat efter att få använda. Hoppas jag kan ha den lagom till november ungefär 🙂 Snygg till det mesta, helst grova strumpbyxor och cardigan i höst.
 En mysig farfarströja i naturvitt. Tror att denna kommer att fungera bra till amningen med tanke på knapparna. Snygg till jeans, eller bara ha att mysa omkring i hemma.
 Svart, långärmad tröja. Om det är den jag tror att det är tröjan mjuk, tunn och snygg. Alltid bra med baströjor, har en svart långärmad t-shirt från förra året som jag är helnöjd med, och garderoben behövde utökas med en till. Snygg att ha som den är eller under klänningar.
 Grått baslinne i absoluta favoritmodellen. Urskön kvalité som passar till det mesta.

10 tankar på “Mera höstshopping”

 1. jag har farfars tröjan den e super fin och jag älskar den *s* ett sånt baslinne har jag också beställt ska ha d när jag tränar sen…Jag e ett galet h&m freak

 2. Mmm, med hösten kommer all underbar shopping, finns ingen årstid med så mkt snyggt.
  Såg förresten att ni köpt Kronan-vagnen, hur tycker du att den verkar? Är sååå sugen på den men ingen butik i närheten har den så att man kan ”prova” den..

 3. Ja, inte kan det gå en säsong utan att man beställer något! Mycket fina saker tycker jag. Måste fr¨åga dig om den svarta klänningen. Vet du om den är mjuk och skön eller om den är stickig? Kanske du vet. Har velat fram och tillbaks hundra gånger.
  Lycka till med lilla flickan. Du har ditt livs bästa år framför dig, inget går upp mot att få barn. Sedan min son föddes (6 månader sen)har jag ständigt mått bra. Utan tvekan det bästa som hänt!!!

 4. Sara: Vi har ju inte kunnat testa med en bebis i Kronan ännu, men vi älskar den! Den är grymt snygg, stabil, fin, klassisk och har många bra ”egenskaper”. Vi är supernöjda med vårt köp!
  Lotta: Åh, vad härligt det låter! Jag tror att klänningen kan upplevas som minilite stickig om man är känslig, men med ett linne under kommer det inte att vara några problem!

 5. Hej, alltså ursäkta en dum fråga 😛 Jag brukar läsa din blogg.. Och jag fattar inte detta med HM Trend, HM Organic, är det alltså såna märken ibland på kläderna i alla vanliga HM butiker? :S 😛 Haha tydligen inte tillräckligt insatt i shopping ;P

 6. Sara; Det är ingen dum fråga, jag förstår att det kan vara förvirrand! Jag jobbar ju på H&M, så jag vet hur det ligger till. Så här det: Damavdelningen är uppdelad under olika koncept. Det vanligaste ”märket” är Everyday, det är det svarta eller vita h&m-storlekslappen/märkeslappen. Sortimentet finns i de flesta butiker och är h&m:s bassortiment, det som de flesta förknippar med butiken eftersom det är dessa plagg som de flesta kommer i kontakt med. På ”vanliga” dam avdelningen finns även den lite mer klassiska Modern Classic, som har små rosor på storlekslappen. Den finns inte i alla butiker, här hittar du lite damigare plagg som blusar, kostymer, trenchcoats och klänningar. I vissa utvalda ”storstadsbutiker” finns konceptet Trend. Trendsortimentet hittar du i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Storlekslappen på trendplagg är rosa. I trend-sortimentet (som tidigare hette Clothes) finns lite mer ”speciella” plagg. De är uppdaterade och ser ibland ut att vara hämtade direkt från catwalken. Ofta är trendplagg dyrare än ”vanliga” h&m-plagg, det beror på att man med dessa plagg oftast jobbat extra på designen o ibland även materialen. Trendavdelningen ska vara superuppdaterad. Trendplaggen görs i mycket mindre kvantitet än t.ex. Everyday. Förra säsongen började H&M sälja ekologiska plagg, Organic. De organiska plaggen har även de en speciell ”storlekslapp”, men finns under både Everyday och trendconceptet. Så alla organic-plagg säljs inte i alla butiker. Slutligen har vi Divided, som är ungdomsavdelningen. Damsidan är uppdelad på Divided red (med röd storlekslapp) och Divided black (m svart lapp). Red är lite mer basplagg, sweatshirts, t-shirts o jeans. Black är lite ”roligare” med klänningar, leggings, blusar o koftor.
  Blev det tydligare, eller ännu mer förvirrande?

 7. hehe okej då är jag med lite mer.. tack för det 😛 jag bor i göteborg så dessa olika avdelningar bör ju finnas här då:) tack för hjälpen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.