Midsommaren är över för denna gång

Nu ska jag njuta av sommarens sista avsnitt av Morden i Midsomer och äta cocosbollar. Mysigt, passar bra med en mordgåta en ruggig kväll som denna!

Vad gör ni denna tisdagskväll?

6 tankar på “Midsommaren är över för denna gång”

 1. Jag satt förkyld med förkyld bebis och önskade mig frisk… det gick inte 🙁 Nu är N ute och promenerar med henne och jag ska lägga mig och sova, sen har jag planerat att vakna lite piggare och positivare!

 2. självklart ska jag se morden!!! Om jag inte somnar :-/ Åh, jag är såååååå godissugen. Var inte det i början av graviditeten, men nu!!! ojoj, skulle kunna äta allt, men jag ska försöka hålla mig till helgen…. Har du stort godissug??

 3. Sophie: Ja, ibland är jag hur pigg som helst på kvällarna. Kan ju bero på att jag tog det lungt hela dagen igår och hade mycket energi kvar.
  Jessica: Usch, stackars dig och bebisen! Hoppas ni mår bättre snart!
  Sara: Jag har alltid haft ett stort godissug 🙂 Det har (tyvärr) inget med graviditeten att göra, även om jag tillåter mig själv att äta mer gott under gravditeten än innan.
  Maria: Ja, serien är verkligen sommar. Nu när den är slut är det officiellt höst.
  Hanna: Åh, vad trevligt med bio, jag har läst boken och är lite småsugen på att se filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.