Första höstshoppingen

Igår var jag ju en tur på stan. Resultatet blev inte bara en rosa klänning, böcker och miniförpackningar av shampoo. I påsen låg den här glansiga satinjackan, som enlig butiksbiträdet sålt som smör, så risken finns ju att hela stan springer omkring i den, men det får jag väl ta! Jag fick även med mig den här roströda (härlig färg) oversized t-shirten, ska bli spännande att se hur den ser ut utan niomånaderskula.

8 tankar på “Första höstshoppingen”

 1. Fashionway: Ska kika på det 😉
  Sandra: Tack!
  Annika o Shopaholicmamman: Jag fick tag i sista exemplaret på Gina Tricot i PK-huset.
  Erika: Ja, det känns både höstigt och fräscht!
  Angel: Tack!
  Viktora: Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.