Kameran vill väl också bo lyxigt?

image830

Man får ju sällan en kameraväska med när man köper en ny digitalkamera. Jag har löst det hela med att låta min kamera bo i denna lyxiga neccessär. Den kommer från Maharni of Tirapunji och fanns i en goodiebag från RMPR som jag fick under min tid på VeckoRevyn. Den är perfekt i storleken, både kamera och sladd till datorn får plats i, så jag kan alltid lägga upp bilder från vilken dator jag än bloggar ifrån.

Hur förvarar ni era digitalkameror?

10 tankar på “Kameran vill väl också bo lyxigt?”

  1. Supertrevlig blogg. Ska själv ha den 7 sep… vi får väl se. Ut kommer dom alltid!
    Jättetrevlig idé m kameraväskan, dom är ju så trista dom man väl hittar. Hm, en piffig liten väska till min piffiga stora väska (ja, jag skenade iväg lite med skötväskan…).

  2. Jag har kameran i världens fulaste gröna väska (eller kameran är igentligen sambons men han fotar aldrig) + att jag alltid har datasladden liggandes i väskan så att jag kan lägga in bilder närsom! 🙂 Din väska var ju supersöt!

  3. Vera: Tack! Vad trevligt, då har du inte lång tid kvar! Det är lätt att skena iväg när det gäller bebisinköp 🙂
    Ida: Bra lösning!
    Anna: Visst är det smart att alltid ha sladden med sig!

  4. Jag har också min i en ”nisse” men en lite mindre utan sladda i. Få nog ta och skaffa en lite större, det är ju ganska smart att ha som du…så att man kan publicera bilder var man än är =).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.