Föreläsningslektyr?

Har precis kommit hem från föräldrautbildningen. Nu vill jag verkligen att lillan kommer. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag ser faktiskt fram emot förlossningen. Visst, det kommer bli skitjobbigt, men gud så häftigt. Och vi får ju faktiskt se vår prinsessa efteråt. Idag fick även jag en tunnbrödrulle, mums! Jag o T sprang (nåja, pinnade på, man springer inte i nionde månaden) till grillkiosken så vi hamnade först i kön.

Inne i salen satt ett par framför oss och killen satt och läste Café under föreläsningen. Va? Om T skulle läsa tidning på en föräldrakurs skulle jag bli skitsur. Som tur var skulle det aldrig falla honom in! När man ändå är där kan man ju lyssna, annars är det väl bara att gå hem, det är ju frivilligt!

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Föreläsningslektyr?”

  1. hej 🙂
    har en lite krånglig fråga, jag undrar hur du fick dit din bebismätare under din bild längst upp till vänster? har provat o klistra in länken man får både i beskrivningen o motto fältet, men får inte uträknaren i själva bloggen utan bara om man går in på ”om mig” 🙁
    vore jätte tacksam för svar …

  2. Tess; Jag gick in i kodmallen och klistrade in html-koden efter profiltaggen. Du måste vara pro-medlem för att ändra i kodmallen, men det kanske du är? Lycka till!

  3. eh, VEM var han liksom, jag skulle ha blivit GALEN om min man gjort det (något han aldrig skulle göra dock). Stackars tjej!
    Och du, jag lovar, du har en otroligt häftig upplevelse framför dig. Att föda barn är SÅ coolt. Och precis som du säger, det är ju då ni får träffa er prinsessa. Stort lycka till, med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.