Mission accomplished

image825

Jag trodde inte att denna dag skulle komma, men jag har äntligen fått tag på en rosa filt till lillan. Jag har ju letat och letat (ja, jag har för mycket tid), och nu har jag hittat den. Hos underbara Floralin & Junior hittade jag denna kabelstickade, portugisiska filt i 100% bomull. Precis i min smak. Butiken, som även har webbshop, ligger på Nybrogatan och har de finaste barnsaker du kan tänka dig. Jag tror att jag och lillan kommer att vara stamkunder där i höst. Underbara saker i god kvalité och precis min stil. Så är ni småbarnsföräldrar eller behöver barnpresenter och har vägarna förbi Stockholm så måste ni besöka detta lilla guldkorn!

Publicerat i Maja:

19 tankar på “Mission accomplished”

  1. Jag har också varit på jakt efter snygga bebisfiltar men det är verkligen inte lätt att hitta fina grejer. Jag är då inte så mycket för ljusrosa och babyblått
    så då har mycket gått bort direkt. Hittade dock en väldigt söt fleecefilt idag på åhlens. Vit med två grå nallar på för 99 kr. En riktigt fynd! Men nu vill jag ha en fin bomullsfilt, gärna mönstrad, gärna lite retro och i färger som gult, brunt, grönt eller orange. Nån som vet var jag kan hitta nåt liknande? Annars ska jag försöka sy en tänkte jag.

  2. Jessica; Ja, de mössorna var söta!
    Carina: Tyvärr har jag inte sett någon filt som stämmer in på din beskrivning. Lycka till i letandet!

  3. åhhh, vad fin den är. Precis min stil oxå. Synd bara att jag inte vet om det är en flicka eller pojke jag väntar… Men tack för tipset!!! 🙂

  4. Jag såg att den fanns i vitt oxå, men jag tror jag väntar. Tycker det är så sött med rosa till små flickor och blått till små pojkar 🙂

  5. Sara: Visst är det! (Det ”får” man ju knappt tycka i dag, men det struntar jag i!). Och filten finns ju kvar, så om du fortfarande är sugen när den lill* kommit är det ju bara att slå till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.