Stadsonsdag

Idag ska jag in till stan och äta lunch med T. Jag tror det blir NK:s köttbullar, är väldigt sugen på det! Sedan ska jag kika lite, bland annat efter en klänning och lite till lillan förstås. Kanske hittar jag en bok också.

♥ Svart omlottklänning, H&M
♥ Ljusrosa kofta, H&M Trend
♥ Leopardballerinas, Din sko (de enda som passar just nu :))

9 tankar på “Stadsonsdag”

  1. Jättefint! Det är svårt att klä sig snyggt som gravid men det där klarar ju du galant! =)
    Åååh, vet inte om jag sagt det förut, men jag måste bara säga att din blogg är jättebra! Du skriver alltid om så roliga saker! Keep up the good work!

  2. Miamor: Åh, tack vad snäll du är och vad roligt att du gillar min blogg. NK gör sina egna köttbullar och de brukar vara urgoda med eget potatismos och brunsås. Men igår var de inte riktigt så goda som de brukar!
    Matilda: Ja, den är underbar. Marionull och reafynd. Betalade 75 kr till slut (halva reapriset+personalrabatt). Snacka om fynd! Hoppas att jag kommer kunna ha den länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.