Lycka

image820

Jag tittade nyss på Oprah, cheesy, jag vet. Men idag fick programmet mig faktiskt att tänka till. Det handlade om lycka. Och jag kom fram till att jag har väldigt mycket i mitt liv att vara lycklig över. Jag glömmer lätt att stanna upp och verkligen njuta av livet. Därför ska jag nu göra en lista över saker som gör mig lycklig:
♣ Jag har en fantastisk pojkvän, jag är så otroligt glad över att det blev vi. Han gör mig lycklig, har aldrig träffat en människa som ser mig som han gör. Jag ser oss tillsammans i olika skeden i livet och jag är så stolt att han valt just mig som sin livskamrat.
♣ Vår kärlek har resulterat i bebisen som just nu ligger i min mage och växer till sig. Vi har skapat ett litet mirakel och jag ser fram emot att lära känna denna nya människan. Se hennes första leende, se henne ta sina första steg, börja prata, börja skolan, ta studenten, bli kär och förhoppningsvis bli lycklig.
♣ Jag är glad att vi har en fin lägenhet, som är vår egen. Den är så fin och vi har det så mysigt här hemma. Mitt hem är min borg. Jag älskar alla våra 54 kvadratmeter.
♣ I våras avslutade jag min utbildning, vilket gör att jag numera har mitt drömyrke. Jag är så stolt att jag valt att arbeta med det jag verkligen brinner för istället för att välja ett yrke som igentligen inte intresserar mig bara för att det är lätt att få anställning och lönen är hyfsad.
♣ Vi har en fantastisk familj runt omkring oss. Vi har båda föräldrar och syskon som skulle ställa upp i alla väder. Att ha ett skyddsnät under sig gör det mycket lättare att hoppa från de höga höjderna.
♣ Jag har en samling nära vänner som jag valt med omsorg. Dessa vänner får mig att må bra. De får mig att skratta, men vi kan även prata om allvarligare saker.
♣ Jag har fått möjligheten att resa och se andra delar av världen.
♣ Jag har möjlighet att unna mig det mesta som jag vill ha.

Allt detta gör att jag ofta vaknar med ett leende på läpparna. Jag tror att alla kan bli lyckliga, men en del kanske behöver jobba lite mer på det! Hoppas ni jobbar med er lycka därute!

7 tankar på “Lycka”

  1. Hej! Vad skönt att se och läsa lite positivt tänkande. Det är alltför vanligt att fokusera på det man inte har och inte kan få. Själv har jag det bra i alla avseenden förutom att jag är singel. Jag trivs med det just nu men hoppas att hitta nån att dela mitt braiga liv med senare… 🙂
    Kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.