Söndagstrött

image819

Idag har vi hunnit med en hel del. Varit hundvakter, T har målat möbler, jag har plockat undan och så ha vi varit iväg och kollat på fotboll. Har även hunnit med en sväng i Haninge Centrum, där jag investerade i det något tråkiga men ändå nödvändiga plagget en amningstopp. Köpte även senaste numret av Vi Föräldrar, så nu har jag precis landat i soffan och tänkte läsa lite. Är ganska trött efter dagens flängande. Och snart börjar ju sista avsnittet av Bachelor Rome, det får man ju inte missa 🙂 

9 tankar på “Söndagstrött”

  1. Anna: japp, jag är en äkta tv-junkie och fastnar alltid framför cheesy tv-serier…
    Sophie: Det var Jen som ”vann”, men jag läste idag på nätet att den där Lorenzo snart dumpat henne för att bli ihop med Sadie (tvåan). Men hon visade sig vara en riktig partybrud, så även de gjorde slut… Haha, man kan inte hitta sin make/maka på tv. Det är väl bara bachelorette som fortfarande är tillsammans med sin kille. Alla bachelors verkar vara singlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.