Som en sommaräng


Härom dagen lurade jag iväg min kära mami på en utflykt. Vi tog båten till Fjäderholmarna. Först avnjöt vi en utsökt lyxlunch på Fjäderholmarnas krog. Vi började med fiskgryta och avslutade med tryffel och kaffe. Mums. Magen stod i fyra hörn efteråt. På ön fanns flera mysiga bodar som sålde alltifrån handblåsta glas till hemmagjort godis. I en av bodarna hittade jag en bodylotion i en ursöt flaska. Om jag ska vara ärlig så köpte jag den enbart för den fina flaskans skull. Gissa om jag blev positivt överraskad i morse när jag smörjde in mig och upptäckte att krämen doftade ljuvligt. Som en äng av rosor.  Om sommaren vägra komma får man se till att själv i alla fall dofta som en!

6 tankar på “Som en sommaräng”

  1. åh vad härligt,ja sommaren känns som bortblåst det regnar,regnar å regnar hur många som än säger att det är sommar ännu säger jag abar en sak sluta inbilla er hahha dags å inhandla höstkläder för oss som inser sanningen *s*

  2. Angel: Ja, och man måste ju nästan skynda sig med höstshoppingen. Kollektionerna har ju redan börjat droppa in i butikerna, och snart är alla godbitar slut! I vanliga fall brukar jag ju jobba på H&M om somrarna och då börjar ju hösten trilla in redan i början på juli. Man är så inne i hösten att man blir förvånad varje gång man går hem och upptäcker att det fortfarande är högsommar ute!

  3. Sophie: Den borde ju finnas att köpa någon annanstans också, det är ju inte så ofta man har vägarna förbi Fjäderholmarna.
    Anna: Lycka till med flyttandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.