Fotbollslördag

Idag ska jag iväg och kika på T och hans lag. De har hemmamatch och jag ska se på matchen med svärmor. Ska bli mysigt, men det verkar ganska kallt ute. Tar nog med en filt att värma benen med.

  • Jeansklänning, H&M Divided
  • Svarta leggings, Gina tricot
  • Svart linne, H&M Mama
  • Leopardballerinor på fötterna

11 tankar på “Fotbollslördag”

  1. Svar på kommentar:
    Jag har köpt en amningsBH att ta med till BB, men sedan väntar jag med att köpa fler. Jag kan inte köpa BH:ar på typ H&M och Lindex så det känns som slöseri med pengar att köpa massa dyra på dyrare affärer som sen visar sig vara för små.

  2. Sitter nu och ammar 18 dagar gamla Noel i svarta leggings och klänningen från HM. Så den funkar även efter förlossningen!

  3. Lena: Åh, grattis till lilla Noel! (Är inte ett dugg avundsjuk att du har din bebis utanför magen). Jag tänkte att den klänningen skulle passa bra till hösten, även utan gravidmage. Supersnygg, en defenetiv favorit i garderoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.