Provbäddat

image814

Jag var så nyfiken på de nya lakanen som jag fick av Mamma att jag var tvungen att provbädda vagnen. Ska ha en rosa filt till lakanet, och så ska nalledelen vara vikt över som en kant. Ser det inte mysigt ut? Här kan lillan sussa sött.

Publicerat i Maja:

10 tankar på “Provbäddat”

 1. Amanda: Tack. Jag har fallit pladdask för allt rosa, sjukt igentligen. Har inte gillat det sådär jättemycket innan, men nu, nu ska allt vara rosa!
  Angel: Tack, jag hoppas att hon kommer att trivas.
  Tessan: Tack!

 2. Åhh.. tänk så mysigt att få ligga där på alla höstpromenader… nästan så att man vill bli liten igen 🙂 Jättefina lakan, och det blir nog jättefint med en rosa filt också. Du har inte hittat någon än?

 3. Julia: Tack! Nej, jakten på den rosa filten blir min död 🙂 Har kommit så långt att min mamma ska sy en i flannel, men vi har inte hittat något fint flanneltyg än… Tur att jag håller mig sysselsatt 🙂

 4. Fröken isakson: Tack!
  Sophie: Tack! Ja, här sussar hon nog bra.
  Sara: Vi har en Kronan. Kan ju inte säga så mycket, eftersom vi ännu inte testat den med barn i. Men den verkar vara fantastiskt funktionell. Jag gillar designen, en clean, klassisk vagn. De flesta stora barnvagnsbutikerna ligger ju utanför stan, till exempel Barnens Hus i Nacka, Babyland i Haninge o Kungesns kurva osv. Inom tullarna vet jag några butiker som säljer barnvagnar, Bonti (www.bonti.se) och Babyproffsen/Babyplanet på Fleminggatan o på Hornsgatan (där köpte vi vagnen). Lycka till i barnvagnsdjungeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.